Saturday, September 15, 2007

Running MS Office 97 under Linux with Wine

This Page Has Been Moved: Please Note the New Location Below

We restructured the whole site and this page no longer exists on this location. The page that your looking for has been moved to a different Web address on the new and improved Wine-Reviews.net Site:

http://www.wine-reviews.net/ or the original post


Click on the link above to go to the new location. (To maintain accessibility, we have not set up automatic redirection to the new page.) If you have a bookmark to the old page, please change it to the new address above. If you followed a link from another Web site to this page, please let the people responsible for that Web site know the new location above. If you are having trouble finding the information you want, do a search on this article at our new site.

Thanks for your understanding and Sorry for the inconvenience.

The Editors at Wine-Reviews

7 comments:

Anonymous said...

what about Access?

twickline said...

Access requires Internet explorer to be installed. You can install Internet explorer and then Office 97 on top on that and Access should function to some degree.

-Tom

Anonymous said...

Hi,
If you have wine installed and Excel 97 on a WinXP partition installed (dual boot), do you have to install Excel 97 again on Linux ?
Thx

twickline said...

Yes, you will need to install Excel in Wine.

Anonymous said...

During installation of MS Office 97 with Wine 0.9.58 I got the message Error 544, cannot open file Off97Pro.stf.

With which version of Wine did you get it ?

twickline said...

With the version that was current as of September 15, 2007... I have started posting what Wine version was tested because with one version something works and the next it doesnt :(

Anonymous said...

Hi, installation seems to work, but I didn't understand the regedit chapter:
[Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion]
[Software\\Microsoft\\Windows NT\\CurrentVersion]

In which "HKEY_..." registry do I find this, and what and how does I have to write in ?

Installation worked, but I can't launch any application :-(